Start af virksomhed

I forbindelse med start af virksomhed, er det vigtigt at have et grundigt kendskab til den lovgivning som den påtænkte virksomhed skal efterleve.

Rådgivning i opstart af virksomhed

Det er ledelsens ansvar at al lovgivning overholdes, og det er ledelsen der straffes for eventuelle overtrædelser. Desværre er der megen lovgivning som er kompleks, hvilket dog ikke nedsætter straffen. Få den rigtige start med den rigtige rådgivning, dårlig rådgivning kan blive rigtigt dyrt. Tør du satse?

Den største økonomiske straf som en ny virksomhedsejer kan få, vil ofte være, dét ikke at have fået den rigtige vejledning og rådgivning ved start af virksomheden. Ved start af virksomhed, er det vigtigt at få klarlagt forventningerne til virksomheden, således at muligheder i skatte- og selskabslovgivningen udnyttes bedst muligt. Det kan blive rigtig rigtigt dyrt ikke at strukturere sin virksomhed på den meste hensigtsmæssige måde.

Vi hjælper med start af virksomhed og er specialister i rådgivning til iværksættere. Vi stifter selskaber og er behjælpelige med udarbejdelsen af standardiserede selskabsretlige dokumenter, herunder vedtægter, stiftelsesdokumenter, aktionærfortegnelser, direktørkontrakter m.v. Vi rådgiver endvidere om optimering af skatteregler og risikoafgrænsning ved start af virksomhed.

Start af virksomhed: virksomhedsform

Det er en god idé at snakke med en revisor inden man starter op. Det er her hvor vi hos Aage & Povl Holm kommer på banen.
Ved start af virksomhed, er det vigtigt at gøre sig klart, hvilken virksomhedsform virksomheden skal etableres i. Vi tilbyder dig rådgivning til hvilken virksomhedsform der er optimal for din iværksætterdrøm.

Ved stiftelse af et selskab, kan der fortages en begrænsning af éns ansvar, hvilket dog stiller krav til kapital. Hvis virksomheden ikke er overskudsgivende i en opstartsfase, er det måske mere hensigtsmæssigt at drive virksomheden i en anden form. Er man alene eller der er flere virksomhedsejere, er der også flere muligheder.

Kontakt os på telefon 45 88 81 00 eller e-mail mail@aapholm.dk og vi er behjælpelige med en god og rigtig start?

Bestil et uforpligtende møde

Altid på forkant

Som revisor går vi op i at være på forkant med lovkrav og praksisændringer. Det er din garanti for at få den absolut bedste vejledning af en dybt professionel revisor. Lovgivningen inden for skat, regnskaber og bogføring er i en konstant udvikling. Da det kan være svært for den almene virksomhed at skulle sætte sig ind i, er vi selvfølgelig altid opdaterede så du ikke behøver at tænke på det.

Vi hjælper virksomheder i mange forskellige brancher og områder. Vi har blandt andet hjulpet firmaer i Lyngby, Hellerup og Gentofte. Som statsautoriseret revisor har vi et godt grundlag for at kunne give dig kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dine økonomiske områder.

Kontakt os gerne på telefon 45 88 81 00 eller e-mail mail@aapholm.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som din lokale revisor.

Vores dygtige team

Klik på billederne herunder for at sende en mail til os

revisor Evzal Baftijari hos aage & povl holm

Evzal Baftijari
Revisor, Cand Merc. Aud
evzal@revision2800.dk

Jytte Nellemann
Revisor
Jytte@revision2800.dk

Janina Faye Dam
Revisorassistent
janina@revision2800.dk

Kontakt os