Skatterådgivning

Som virksomhedsejer er der mange ting man skal holde styr på.

Skatteregler, moms- og afgiftsregler

I forbindelse med økonomi er der et utal af love og krav. Skatteregler, moms- og afgiftsregler kan hurtigt blive uoverskuelige. Derfor kan vi tilbyde dig skatterådgivning der er skræddersyet til netop din virksomhed.

Vores mål er på både kort og lang sigt at optimere din skat. Dette indebærer dine løbende udgifter til afgifter og skatter. Ens skatteudgifter har ikke blot stor betydning for virksomhedens økonomi, men også for privatøkonomien. Igennem vores skatterådgivning sikrer vi dig en opdateret og korrekt skattemæssig indkomstopgørelse.

Flere områder inden for skatterådgivning

Når vi tilbyder dig skattemæssig assistance kan vi hjælpe dig med håndteringen af områder som:

  • virksomhedsskatteordningen
  • selskabsbeskatning
  • holdingkonstruktioner
  • generationsskifte
  • virksomhedsformer
  • lønsumsafgift
  • gave- og arveafgift, herunder indberetning
  • skatte- og momsplanlægning, herunder indberetning af moms

Kontakt os på telefon 45 88 81 02 eller e-mail mail@aapholm.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med grundig skatterådgivning.

Bestil et uforpligtende møde

Altid på forkant

Som revisor går vi op i at være på forkant med lovkrav og praksisændringer. Det er din garanti for at få den absolut bedste vejledning af en dybt professionel revisor. Lovgivningen inden for skat, regnskaber og bogføring er i en konstant udvikling. Da det kan være svært for den almene virksomhed at skulle sætte sig ind i, er vi selvfølgelig altid opdaterede så du ikke behøver at tænke på det.

Vi hjælper virksomheder i mange forskellige brancher og områder. Vi har blandt andet hjulpet firmaer i Lyngby, Hellerup og Gentofte. Som statsautoriseret revisor har vi et godt grundlag for at kunne give dig kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dine økonomiske områder.

Kontakt os gerne på telefon 45 88 81 02 eller e-mail mail@aapholm.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som din lokale revisor.

Vores dygtige team

Klik på billederne herunder for at sende en mail til os

revisor Evzal Baftijari hos aage & povl holm

Evzal Baftijari
Revisor, Cand Merc. Aud
evzal@revision2800.dk

Per Wittrock
Revisor
per@revision2800.dk

Jytte Nellemann
Revisor
Jytte@revision2800.dk

Kontakt os