Revision

Vi tilbyder professionel revision til fonde, foreninger, små virksomheder, store virksomheder, boligforeninger, holdingselskaber og mange andre.

Revision der er skræddersyet din virksomhed

Hos Aage & Povl Holm har vi lavet revision for mange forskellige virksomheder siden vores spæde start i 1923. Alle vores medarbejdere er veluddannede og har stor erfaring med at hjælpe mange forskellige typer af virksomheder.

Vi tilbyder derfor professionel revision til fonde, foreninger, små virksomheder, store virksomheder, boligforeninger, holdingselskaber og mange andre.

Vores kompetencer inden for revision spænder bredt og vi kan derfor tilbyde din virksomhed en væld af økonomisk rådgivning og gennemgående revision.

Professionel revision til forskellige økonomiske områder

Vi tilbyder blandt andet:

Kontakt os på telefon 45 88 81 02 eller e-mail mail@aapholm.dk for at være mere om hvordan revision hos os kan være den rette løsning for netop din virksomhed.

Kontakt os gerne på telefon eller e-mail for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som din lokale revisor.

Bestil et uforpligtende møde

Altid på forkant

Som revisor går vi op i at være på forkant med lovkrav og praksisændringer. Det er din garanti for at få den absolut bedste vejledning af en dybt professionel revisor. Lovgivningen inden for skat, regnskaber og bogføring er i en konstant udvikling. Da det kan være svært for den almene virksomhed at skulle sætte sig ind i, er vi selvfølgelig altid opdaterede så du ikke behøver at tænke på det.

Vi hjælper virksomheder i mange forskellige brancher og områder. Vi har blandt andet hjulpet firmaer i Lyngby, Hellerup og Gentofte. Som statsautoriseret revisor har vi et godt grundlag for at kunne give dig kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dine økonomiske områder.

Kontakt os gerne på telefon 45 88 81 02 eller e-mail mail@aapholm.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som din lokale revisor.

Vores dygtige team

Klik på billederne herunder for at sende en mail til os

revisor Evzal Baftijari hos aage & povl holm

Evzal Baftijari
Revisor, Cand Merc. Aud
evzal@revision2800.dk

Per Wittrock
Revisor
per@revision2800.dk

Jytte Nellemann
Revisor
Jytte@revision2800.dk

Kontakt os