Om os

Vi tilbyder derfor professionel revision til fonde, foreninger, små virksomheder, store virksomheder, boligforeninger, holdingselskaber og mange andre.

Revisionsfirma med kyndige medarbejdere

Hos Aage & Povl Holm består vores revisionsfirma udelukkende af yderst kompetente medarbejdere. Alle kan gennem deres teoretiske og praktiske erfaring, samt relevant uddannelse tilbyde din virksomhed den optimale rådgivning og rette løsning.

Som dit revisionsfirma kan vi give dig forskellige niveauer af retmæssig assistance. Vi kan tilbyde dig:

  • regnskabsmæssig assistance
  • review (gennemgang) af virksomhedens økonomi
  • udvidet gennemgang af økonomien
  • grundig og dybdegående revision

Om du skal bruge en let gennemgang, sikkerhed for et retvisende regnskab eller assistance til opstilling af dine årsrapporter kan vi derfor, som dit tilknyttede revisionsfirma, hjælpe dig.

Få vejledning af professionelt revisionsfirma

Gennem vores mange års erfaring kan vi tilbyde kyndig vejledning omkring hvilken type af revision der vil være optimalt for netop din virksomhed. Som godkendt statsautoriseret revisionsfirma gives årsrapporterne et kvalitetsstempel ligegyldig hvilket revisionsniveau der vælges.

Som professionelt revisionsfirma er vi underlagt kontrol af Erhvervsstyrelsen som blandt andet sikrer:

  • At vores revisorer deltager i løbende efteruddannelse i op til 40 timer årligt.
  • At der anvendes et godkendt kvalitetssystem i vores revisionsfirma
  • At vi overholder habilitetsbestemmelserne i revisorloven.
  • At vi sikrer at gældende love og regler overholdes.

Har du brug for assistance af revisionsfirma skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan hjælpe med alle aspekter af de økonomiske områder. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 88 81 00 eller e-mail mail@aapholm.dk. Vi ser frem til at hjælp din virksomhed.

Bestil et uforpligtende møde

Altid på forkant

Som revisor går vi op i at være på forkant med lovkrav og praksisændringer. Det er din garanti for at få den absolut bedste vejledning af en dybt professionel revisor. Lovgivningen inden for skat, regnskaber og bogføring er i en konstant udvikling. Da det kan være svært for den almene virksomhed at skulle sætte sig ind i, er vi selvfølgelig altid opdaterede så du ikke behøver at tænke på det.

Vi hjælper virksomheder i mange forskellige brancher og områder. Vi har blandt andet hjulpet firmaer i Lyngby, Hellerup og Gentofte. Som statsautoriseret revisor har vi et godt grundlag for at kunne give dig kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dine økonomiske områder.

Kontakt os gerne på telefon 45 88 81 00 eller e-mail mail@aapholm.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som din lokale revisor.

Vores dygtige team

Klik på billederne herunder for at sende en mail til os

revisor Evzal Baftijari hos aage & povl holm

Evzal Baftijari
Revisor, Cand Merc. Aud
evzal@revision2800.dk

Jytte Nellemann
Revisor
Jytte@revision2800.dk

Janina Faye Dam
Revisorassistent
janina@revision2800.dk

Kontakt os