Bogføring

Hos Aage & Povl Holm vi hjælpe dig med administrative udfordringer som bogføring.

Rette vejledning

Vores medarbejdere har erfaring som bogholder og kan derfor tilbyde dig den rette vejledning samt bogføring.

Som din bogholder står vi for bogføring i et økonomisystem, hvor du altid vil have muligheden for selv at følge udviklingen. Som en del af bogføring hos os tilbyder vi ligeledes budget- samt økonomistyring, herunder controlling. Det hjælper til at gøre din kommunikation med banker samt leverandører nem og enkel.

Du kan til enhver tid få grundig rådgivning og tips til at gøre din bogføring smartere.

Effektiv bogføring

Når du vælger at udlicitere til en professionel bogholder får du som virksomhedsejer mere tid til at styre din virksomhed. På den måde kan du bruge din tid på at lave det du er god til. Når du overlader bøgerne til os kan vi også garantere at de overholder alle lovkrav og regler. Så med vores hjælp har du som virksomhedsejer en hovedpine mindre.

Som en del af bogføring udfører vi blandt andet:

  • registrering af finansbilag
  • registrering af debitor- og kreditorbilag
  • registrering af debitor- og kreditorbetalinger
  • afstemninger af bank

Kontakt os gerne på telefon 45 88 81 00 eller e-mail mail@aapholm.dk hvis du vil høre mere om hvordan vi som professionel bogholder kan hjælpe dig med din bogføring.

Bestil et uforpligtende møde

Altid på forkant

Som revisor går vi op i at være på forkant med lovkrav og praksisændringer. Det er din garanti for at få den absolut bedste vejledning af en dybt professionel revisor. Lovgivningen inden for skat, regnskaber og bogføring er i en konstant udvikling. Da det kan være svært for den almene virksomhed at skulle sætte sig ind i, er vi selvfølgelig altid opdaterede så du ikke behøver at tænke på det.

Vi hjælper virksomheder i mange forskellige brancher og områder. Vi har blandt andet hjulpet firmaer i Lyngby, Hellerup og Gentofte. Som statsautoriseret revisor har vi et godt grundlag for at kunne give dig kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dine økonomiske områder.

Kontakt os gerne på telefon 45 88 81 00 eller e-mail mail@aapholm.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som din lokale revisor.

Vores dygtige team

Klik på billederne herunder for at sende en mail til os

revisor Evzal Baftijari hos aage & povl holm

Evzal Baftijari
Revisor, Cand Merc. Aud
evzal@revision2800.dk

Jytte Nellemann
Revisor
Jytte@revision2800.dk

Janina Faye Dam
Revisorassistent
janina@revision2800.dk

Kontakt os