Årsregnskab

Har du drømme om at være virksomhedsejer er der mange ting der skal overvejes inden da.

Alle virksomheder har, ifølge regnskabsloven, pligt til at lave et årsregnskab. Et årsregnskab har til formål at give et retvisende billede af din virksomheds aktiver, passiver samt årligt resultat. Derudover giver det dig som virksomhedsejer et konkret overblik over den økonomiske status, over- eller underskud samt fordelingen af omkostninger.

Få grundig hjælp til dit årsregnskab

Da der er mange ting der skal laves korrekt når man fremstiller et årsregnskab kan det være en stor mundfuld for mange virksomhedsejere. Vi kan gennem vores mange års erfaring med forskellige virksomheder hjælpe dig til at få udarbejdet et retvisende regnskab. Når vi fremstiller dit årsregnskab sørger vi selvfølgelig altid for at leve op til alle krav fra det offentlige samt diverse penge- og låneinstitutter. Det er din garanti for et årsregnskab der lever op til lovgivningen.

Ved at få os til at hjælpe med at varetage dine regnskaber kan du bruge din tid på din virksomhed og det du er god til.

Regnskab for foreninger

Et foreningsregnskab skal følge regnskabsbestemmelser i vedtægter og anden lovgivning som foreningen falder ind under. Vi hjælper bestyrelsen med at opfylde dem

Drivkraften for meget foreningsarbejde er ofte stor entusiasme, og nødvendigvis ikke kompetencer i de regler og love som omgiver en juridisk enhed som en forening, og som danner rammen omkring et foreningsregnskab. Det er derfor vigtigt, at de som tildeles ansvaret for de økonomiske midler i foreningen, også får den nødvendige støtte i at overholde de gældende regler og love, men også i at få struktureret deres kassererhverv på en fornuftigt og hensigtsmæssig måde. Vi er specialister i rådgivning herom og kan hjælpe jer til at få tingene på plads.

Kontakt os på telefon 45 88 81 02 eller e-mail mail@aapholm.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med de obligatoriske regnskaber.

Bestil et uforpligtende møde

Altid på forkant

Som revisor går vi op i at være på forkant med lovkrav og praksisændringer. Det er din garanti for at få den absolut bedste vejledning af en dybt professionel revisor. Lovgivningen inden for skat, regnskaber og bogføring er i en konstant udvikling. Da det kan være svært for den almene virksomhed at skulle sætte sig ind i, er vi selvfølgelig altid opdaterede så du ikke behøver at tænke på det.

Vi hjælper virksomheder i mange forskellige brancher og områder. Vi har blandt andet hjulpet firmaer i Lyngby, Hellerup og Gentofte. Som statsautoriseret revisor har vi et godt grundlag for at kunne give dig kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dine økonomiske områder.

Kontakt os gerne på telefon 45 88 81 02 eller e-mail mail@aapholm.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som din lokale revisor.

Vores dygtige team

Klik på billederne herunder for at sende en mail til os

revisor Evzal Baftijari hos aage & povl holm

Evzal Baftijari
Revisor, Cand Merc. Aud
evzal@revision2800.dk

Per Wittrock
Revisor
per@revision2800.dk

Jytte Nellemann
Revisor
Jytte@revision2800.dk

Kontakt os